Intr-un castron punem ouale impreuna cu zaharul si sarea .
Le batem bine .
Adaugam extractul de vanilie/rom ,jumate din lapte , jumate din faina si cacao .
Omogenizam si continuam sa adaugam restul ingredientelor : laptele, faina si berea .
Aluatul obtinut il punem la frigider pentru jumate de ora .
Pe o tava de clatite incinsa bine punem cate o jumate de polonic din aluat ,le intidem sa fie cat mai subtiri si le coacem pe ambele parti .
Umplutura:
Ricotta o batem impreuna cu frisca si cu zaharul pana cand se omogenizeaza si se intareste frisca .
Luam clatitele una cate una si le ungem cu ricotta , asezam si cateva visine (eu am pus pe o clatita cate 5 visine)
Rulam clatitele si servim calde .
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii