Pt clatite se bat ouale cu laptele si faina adaugata putin cate putin ,sa nu faca cocoloase.Cand se obtine un aluat omogen se subtiaza cu apa minerala.Se adauga esenta de vanilie si se lasa la frigider 10-15 minute.
Intre timp se pregateste crema.Oul se freaca bine cu zahar,se adauga laptele si se pune pe foc amestecand mereu.Cand incepe sa clocoteasca,se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Separat se freaca untul spuma,se adauga crema de ou racita si amestecata cu o lingura de cacao.
Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei se fac clatitele.
Se umplu cu crema de cacao,se adauga felii de banane si se impaturesc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii