Se face aluatul de clatite din lapte, faina, zahar si oua, se adauga apoi si coaja de lamaie si sare dupa gust. Se curata dovlecelul de coaja, se da pe razatoare mare, se pune intr-o sita sa se scurga de zeama, apoi il adaugi in aluatul de clatite. Pui si mararul tocat marunt si se lasa compozitia cam 30 de minute sa se odihneasca. Se prajesc apoi clatitele, le presari pe fiecare cu cascaval ras si le impaturesti in patru.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii