1. Se cerne intr-un vas faina cu sarea.Se adauga ouale si putin lapte si se amesteca.Se adauga treptat laptele ramas si apa minerala, amestecand continuu pana se obtine un aluat subtire.
2. Se da aluatul prin strecuratoare, pentru a scapa de cocolase. Se lasa aluatul sa se odihneasca 30 minute.
3. Se periaza tigaia cu unt/margarina si se incinge la foc potrivit.Se prajesc clatitele in tigaie, periind din cand in cand tigaia cu unt.
4. Se ung clatitele cu Nutella, se decoreaza dupa dorinta si se servesc calde, sau incalzite in cuptorul cu microunde.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii