Clatite cu topping de ciocolata, banane si arahide. Prima data trebuie sa amestecam ingredientele uscate.
Prima data trebuie sa amestecam ingredientele uscate (faina, zahar vanilat, praful de sare si praful de copt) intr-un bol incapator. Intr-un vas trebuie sa mixam oualele cu laptele, esenta de vanilie si untul. Mixam bine.
Turnam amestecul lichid peste amestecul cu ingrediente uscate. Mixam. Ungem tigaia de clatite cu un sevetel imbibat in ulei. Asa trebuie sa procedam dupa fiecare clatita. Cu un polonic turnam usor compozitia pe centrul tigaii. Trebuie sa lasam aproximativ 1 minut clatita pana face bule la suprafata, iar apoi trebuie sa o intoarcem pe partea celalalata. Curatam banana si o taiem feliute. Le punem deasupra clatitelor. Punem topping-ul de ciocolata si arahidele. Perfecte pentru un mic dejun satios si gustos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii