Mai intai punem intr-un bol incapator urmatoarele ingrediente: ouale sparte, laptele, sare, zaharul green sugar si coaja de lamaie. Amestecam pana ce se omogenizeaza compozitia. Adaugam treptat faina si cu un tel, spargem toate cocoloasele. Se va obtine un amestec lichide putin mai grosut decat cele de la clatitele obisnuite
Lasam amestecul sa stea 30 de minute. Dam drumul la cuptor la foc mic spre mediu si introducem o tigaie din fonta timp de 5 minute. Scoatem tigaia, adaugam untul si punem jumatate din compozitia de clatite. Punem tigaia in cuptor si lasam sa se coaca 15 minute, fara sa intoarcem clatita. Dupa ce am terminat toata compozitia, servim clatitele cu fructe proaspete si putina miere! Enjoy!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii