1. Se pun faina si sarea intr-un bol, se face o adancitura in mijloc si se adauga oul. Se adauga treptat laptele, amestecand cu o lingura de lemn, apoi se bate cu telul pana cand este spumos si nu are cocoloase. Amestecul se da la frigider pentru o jumatate de ora inainte de preparare.
2. Se amesteca fulgii de migdale cu cardamomul si aromele.
3. Se prajesc clatitele. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, se toarna aluat cat sa acopere fundul tigaii si se prajeste pana cand devine maroniu deschis.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii