Amestecam branza cu smantana si oul. Taiem fasii mezelul care-l avem,ciupercile le taiem si apoi le calim in putin ulei( eu cand calesc ciupercile pun prima data un catel de usturoi in tigaie, il perpelesc un minut apoi il scot).Maslinele le curatam de samburi.
Intindem pe o clatita pasta de branza,adaugam si cateva fasii de mezel,cateva ciuperci,masline si cascaval ras.Impaturim si asezam in tava unsa cu ulei. Asa procedam cu toate clatitele. Dupa ce le-am asezat pe toate in tava punem deasupra un ou batut cu un pahar de iaurt. Daca doriti puteti pune si cascaval ras. Se da la cuptorul preancalzit la 200 de grade pt circa 15-20 de minute.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii