autor:

Padureanu_Tatiana

» » Dulciuri diverse

Clatite julien cu inghetata si sos caramel

Autor: Padureanu_Tatiana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 19 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Padureanu_Tatiana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 19 februarie 2015

Ingrediente
2 oua, 200 gr.lapte, 50 gr.zahar, 150 gr -250 gr faina, inghetata vanilie, sos caramel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale, se adauga laptele, zaharul si amestecam pana obtinem o compozitie omogena. La sfarsit adaugam faina si amestecam.



Se obtine un aluat smantanos. Incingem tigaia, adaugam un polonic din aluat pe suprafata tigaii si punem la copt. Dupa 2 minute le intoarcem. Cand sunt gata, punem una peste alta si le taiem julien. Punem in farfurie adaugam inghetata si sosul caramel.



Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite julien cu inghetata si sos caramel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blat: Albusurile se bat spuma tare si se pune pe rand zaharul. Apoi adaugam macul, nuca de cocos

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Cozonac briosa

Cozonac briosa

Se poate folosi la framantare si masina de paine. Pentru framantare manuala se procedeaza asa: in

11 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 gr.lapte
  • 50 gr.zahar
  • 150 gr -250 gr faina
  • inghetata vanilie
  • sos caramel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte sa se raceasca. Se separa ouale

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu Tiramisu

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata

1 vot    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Piersicute