Ingrediente
aluat :3 oua / 400 grame faina/ un pic de sare/ si apa pt omogenizarea aluatului, compozitie: 500 g salam/ costita/pastrama/ crenvusti ( orice fel de carne pe care aveti in frigider), bulion sau ketchup/1 ardei gras/ 1 rosie/ 1 castravete 1 linguritza chili /cascaval/ branza / telemea ( oricare dintre ele) curry/piper/ sare sau delikat/putina apa, toate astea se pun intr-un castron de marime mare, si se amesteca carnea/ branzeturile, condimentele cu bulion sau ketchup pana obtinem o compozitie
Dificultate: Medie | Timp: 1h
28 voturi
Mod de preparare
dupa ce terminam clatitele de facut, le vom umple cu compozitia obtinuta (2 lingurite cel mult), apoi vom impacheta clatita in triunghi. Le vom aseza in tava, cate incap. Tava va fi unsa cu putin unt sau ulei
Apoi le vom baga la cuptor, pentru 10 min, timp in care le vom intoarce pe ambele parti.
mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009
Cred ca sunt bune!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 martie 2009
E bine sa nu folosim delikat la nici un fel de mancare. Incercati si veti reusi. Reteta e tentanta.
Marcel , 22 februarie 2009
Nu folositi delikat in produsele care se frig este otravitor .delikat contine mgs care e denumit de chinezi si ajutorul bucatarului dar ei nu'l pun in compozitiile care se prajesc/frig ci doar la fiert !!!!
mariana! , 22 februarie 2009
Demult fac asa uneori, si nu mi se pare ca-s mexicane, oricum is f.bune!
marius , 22 iulie 2008
Iubita mea gateste super, ador clatitele ei mexicane.