Pt umplutura: carne tocata la tigaia sa prigeasca cu ceapa in 2-3 linguri de ulei, adauga sare si piper pe gustu. Oua fiert tae marund si adauga carne tocata racita, in sfarsit cascaval la razatoara.
Pt clatite: in lapte calduta adaugam oua si faine, mesteca foarte bine si sare pe gust, prigesc in 1 lingura mica de ulei in dou parti. Cand clatita gata pune 2 linguri mare de umplutura inauntru si incidein patratel. Cand toate clatite facute, punem tigaia la foc mic cu bukata de unt, si repede incalzim clatite din 2 parte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii