clatite umplute cu carne de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 300 ml lapte
  • 3 oua
  • 1 cana faina
  • 1 ceapa
  • 2 piepti de pui
  • 2 linguri smantana.

Mod de preparare

Faci aluatul de clatite din lapte, 3 oua si faina. Dupa ce ai copt toate clatitele, pregatesti umplutura: se taie carnea si ceapa bucati si se calesc in ulei.

Dupa ce s-a rumenit amestecul il dai prin masina de tocat. Pasta obtinuta se freaca cu smantana si se condimenteaza cu sare si piper.

Umpli apoi clatitele, le dai prin ou batut si pesmet si le prajesti sau le bagi 15 minute la cuptor cu cascaval ras deasupra. Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise