Faci aluatul de clatite din lapte, 3 oua si faina. Dupa ce ai copt toate clatitele, pregatesti umplutura: se taie carnea si ceapa bucati si se calesc in ulei.
Dupa ce s-a rumenit amestecul il dai prin masina de tocat. Pasta obtinuta se freaca cu smantana si se condimenteaza cu sare si piper.
Umpli apoi clatitele, le dai prin ou batut si pesmet si le prajesti sau le bagi 15 minute la cuptor cu cascaval ras deasupra. Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii