Pentru umplutura:
600 gr ficat de gaina
3 cepe
piper negru macinat Cosmin
oregano Cosmin
sare dupa gust
ulei pentru prajit (cca 4-5 linguri). E foarte esential de a nu fi uleioasa umplutura.
Ceapa se toaca foarte-foarte marunt, la fel si ficatul se taie foarte marunt cat inca este un pic inghetat. Se pune ceapa la prajit in uleiul incins, apoi se adauga si ficatul. Se potriveste de sare si se lasa la inabusit pentru cca 15 minute la foc potrivit. Spre final se adauga piperul si oregano si se ia de pe foc. Daca mai considerati necesar mai puteti pasa un pic cu furculita. Cu blenderul nu cred ca e cazul, doar daca va place sa obtineti o pasta foarte fina…ceia ce noi nu preferam…aici dupa gusturile fiecaruia.
Umpleti clatitele cu umplutura de ficat si serviti alaturi de legume proaspete sau murate sau cu ce va place voua.
Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii