Se face o compozitie din ingredientele de mai sus si se prepara clatite subtiri.
Se pune creierul la fiert in apa cu sare si otet. Intre timp se bat bine ouale, se adauga branza rasa pe razatoarea cu ochiuri mici,ciupercile, mararul tocat, ceapa tocata foarte marunt si piperul.Dupa ce creierul s-a fiert, se scurge si se adauga maruntit la compozitia de oua. Se incinge ulei intr-o tigaie si se pune compozitia, amestecand din cand in cand cu lingura pana e gata.
Se ung clatitele cu branza topita, se adauga compozita de omleta si se impacheteaza ca aceasta sa nu iasa.
Se amesteca ouale cu faina astfel incat sa rezulte o compozitie nu foarte groasa.Se dau intai clatitele prin faina, apoi prin oul cu faina si apoi prin pesmet. Se prajesc pe toate partile pana devin aurii.Se servesc cu salata dupa preferinta. Pofta buna!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii