Se face o compozitie din ingredientele de mai sus si se prepara clatite subtiri.
Se pune creierul la fiert in apa cu sare si otet. Intre timp se bat bine ouale, se adauga branza rasa pe razatoarea cu ochiuri mici,ciupercile, mararul tocat, ceapa tocata foarte marunt si piperul.Dupa ce creierul s-a fiert, se scurge si se adauga maruntit la compozitia de oua. Se incinge ulei intr-o tigaie si se pune compozitia, amestecand din cand in cand cu lingura pana e gata.
Se ung clatitele cu branza topita, se adauga compozita de omleta si se impacheteaza ca aceasta sa nu iasa.
Se amesteca ouale cu faina astfel incat sa rezulte o compozitie nu foarte groasa.Se dau intai clatitele prin faina, apoi prin oul cu faina si apoi prin pesmet. Se prajesc pe toate partile pana devin aurii.Se servesc cu salata dupa preferinta. Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii