Se face o compozitie din ingredientele de mai sus si se prepara clatite subtiri.
Se pune creierul la fiert in apa cu sare si otet. Intre timp se bat bine ouale, se adauga branza rasa pe razatoarea cu ochiuri mici,ciupercile, mararul tocat, ceapa tocata foarte marunt si piperul.Dupa ce creierul s-a fiert, se scurge si se adauga maruntit la compozitia de oua. Se incinge ulei intr-o tigaie si se pune compozitia, amestecand din cand in cand cu lingura pana e gata.
Se ung clatitele cu branza topita, se adauga compozita de omleta si se impacheteaza ca aceasta sa nu iasa.
Se amesteca ouale cu faina astfel incat sa rezulte o compozitie nu foarte groasa.Se dau intai clatitele prin faina, apoi prin oul cu faina si apoi prin pesmet. Se prajesc pe toate partile pana devin aurii.Se servesc cu salata dupa preferinta. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii