Se amesteca coastele de porc cu condimentul si se aseaza in vasul de gatit al aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l.
Se toarna apa si se seteaza Crock Pot la 4 ore HIGH.
Nu trebuie sa amestecati, e de preferat sa nici nu o faceti, carnea va deveni atat de frageda incat va cadea de pe os.
Se scot bucatile de coaste, se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pentru 15 minute, pentru rumenire.
Daca ramane lichid in vasul de gatit, il puteti folosi ca sa preparati un sos. Adaugati o jumatate de pahar de apa, o lingurita de amidon alimentar, condimentati dupa gust si lasati pe foc pana se ingroasa.
Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii