autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Coaste de Porc si cartofi la cuptor

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Ingrediente
500-600 gr de cartofi, 4-6 coaste de porc, 100 gr de parmezan, 2 crengute de rozmarin, sare, piper, ulei, unt, , Marinada pentru carne este formata din:, 1 ceapa tocata marunt, 3-4 catei de usturoi, 1 lingura de unt, 150 ml de vin alb demi-dulce, sare, boia

Dificultate: Medie Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Cartofii se spala se curata si se taie cu cubulete potrivite. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza catofii si se presara rozmarinul peste ei, se sareaza si se da la cuptor la foc potrivit, se lasa 20-25 de minute si se-ncearca.

Coastele de porc se pun intr-o marinada formata din:
1 ceapa tocata marunt
3-4 catei de usturoi
1 lingura de unt
150 ml de vin alb demi-dulce
sare, boia
Se lasa aproximativ doua ore marinada la frigider, dupa care se scoate si se pot pune coastele pe gratar sau se pot pune in tigaie la prajit in ulei. Dupa care se scot si se pun pe servetele absorbante pentru a inlatura surplusul de grasime. Se-ncearca cartofii iar daca sunt facuti se poate pune cascaval sau parmezan si se mai da 10-15 minute la cuptor.

Dupa care se scot cartofii si se aranjeaza ca in imaginile alaturate.

Pofta Buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de Porc si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie

Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie

Se spala, se lasa la scurs pulpele, se cresteaza.Separat se face urmatorul amestec:sucul de la o

7 voturi    9 comentarii
2h 15 min
Fripturi
Piept de Pui Umplut

Piept de Pui Umplut

Se ia pieptul de pui se sareaza se pun frunze de leurda, peste care se aseaza, un strat de branza

26 voturi    9 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 iulie 2011

    O bunatate !

  • Fara foto

    gogu mandis , 21 aprilie 2010

    ceva de vis!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    E apetisant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Super delicios....

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2009

      Arata foarte bine.....delicios.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2009

      Arata foarte bine.....delicios.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

      Arata asa de bine ca mi s-a facut foame.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • 500-600 gr de cartofi
  • 4-6 coaste de porc
  • 100 gr de parmezan
  • 2 crengute de rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • unt
  • Marinada pentru carne este formata din:
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingura de unt
  • 150 ml de vin alb demi-dulce
  • sare
  • boia

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui pe sticla by copilou