Salata din fructe de mare este disponibila in pungi de 400 gr. Continutul se spala in apa rece, apoi se pun la fiert si se dau in clocot timp de zece minute, dupa care se scurg, se condimenteaza dupa gust si se prajesc in unt timp de cinci minute.
Se adauga apoi zeama de lamaie, usturoi si se servesc calde cu diferite adaosuri.
Cocktailul din fructe de mare, in gramaje de 500 gr, se obtine spaland ingredientele sub jet de apa, fierbandu-le timp de 15 minute si servindu-se cu sosuri dulci sau acrisoare. Aceste semipreparate contin carne de scoici, calamar, pui de sepie, creveti decorticati, surimi (o specie de pestisori ) si caracatita.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii