Curatati fileul de cod de eventuale osicioare ramase de la transat.Spalati-l,scurgeti-l de apa si stergeti-l cu servetele absorbante. Presarati fileul cu sare si piper,stropiti-l cu zeama de lamaie si prajitil in 50ml. ulei, pana cand se rumeneste bine pe toate partile. Spalati rosiile si tulpinele de telina si taiati-le in bucati. Tot in bucati taiati si fileul de cod prajit. Amestecati bucatile de peste cu bucatile de tulpina de telina si rosii, adaugati uleiul de masline ramas,1-2 linguri de zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii