Curatati fileul de cod de eventuale osicioare ramase de la transat.Spalati-l,scurgeti-l de apa si stergeti-l cu servetele absorbante. Presarati fileul cu sare si piper,stropiti-l cu zeama de lamaie si prajitil in 50ml. ulei, pana cand se rumeneste bine pe toate partile. Spalati rosiile si tulpinele de telina si taiati-le in bucati. Tot in bucati taiati si fileul de cod prajit. Amestecati bucatile de peste cu bucatile de tulpina de telina si rosii, adaugati uleiul de masline ramas,1-2 linguri de zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii