Cod cu vin la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati file de cod alb
  • 3 linguri ulei
  • 1 cana vin alb sec
  • o lamaie
  • sare, piper alb, 2 foi dafin, 3-4 catei de usturoi

Mod de preparare

Fileul de cod se portioneaza, se unge cu ulei pe ambele parti, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza bucatile una langa alta intr-un vas rezistent la caldura ( de preferat o tava). Se acopera cu vin alb si se da la cuptor, la foc mare. Dupa 10 minute se adauga foile de dafin si usturoiul tocat marunt.

Se stropeste din cand in cand pestele cu sosul de vin.

Se poate servi cu garnitura de cartofi natur sau fara garnitura.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise