autor:

Simona D.

» » Mancaruri cu peste

Cod cu vin la cuptor

Autor: Simona D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Ingrediente
4 bucati file de cod alb, 3 linguri ulei, 1 cana vin alb sec, o lamaie, sare, piper alb, 2 foi dafin, 3-4 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Fileul de cod se portioneaza, se unge cu ulei pe ambele parti, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza bucatile una langa alta intr-un vas rezistent la caldura ( de preferat o tava). Se acopera cu vin alb si se da la cuptor, la foc mare. Dupa 10 minute se adauga foile de dafin si usturoiul tocat marunt.
Se stropeste din cand in cand pestele cu sosul de vin.

Se poate servi cu garnitura de cartofi natur sau fara garnitura.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Cred ca e bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati file de cod alb
  • 3 linguri ulei
  • 1 cana vin alb sec
  • o lamaie
  • sare
  • piper alb
  • 2 foi dafin
  • 3-4 catei de usturoi

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Cred ca e bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ciuperci umpute cu carne de crab