Reteta postata pe: 09 aprilie 2009
Ingrediente
4 bucati file de cod alb, 3 linguri ulei, 1 cana vin alb sec, o lamaie, sare, piper alb, 2 foi dafin, 3-4 catei de usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Fileul de cod se portioneaza, se unge cu ulei pe ambele parti, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza bucatile una langa alta intr-un vas rezistent la caldura ( de preferat o tava). Se acopera cu vin alb si se da la cuptor, la foc mare. Dupa 10 minute se adauga foile de dafin si usturoiul tocat marunt.
Se stropeste din cand in cand pestele cu sosul de vin.
Se poate servi cu garnitura de cartofi natur sau fara garnitura.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu vin la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: mirey