autor:

Simona D.

» » Mancaruri cu peste

Cod cu vin la cuptor

Autor: Simona D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Ingrediente
4 bucati file de cod alb, 3 linguri ulei, 1 cana vin alb sec, o lamaie, sare, piper alb, 2 foi dafin, 3-4 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Fileul de cod se portioneaza, se unge cu ulei pe ambele parti, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza bucatile una langa alta intr-un vas rezistent la caldura ( de preferat o tava). Se acopera cu vin alb si se da la cuptor, la foc mare. Dupa 10 minute se adauga foile de dafin si usturoiul tocat marunt.
Se stropeste din cand in cand pestele cu sosul de vin.

Se poate servi cu garnitura de cartofi natur sau fara garnitura.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Raci fierti

Raci fierti

Racii trebuie sa fie vii; Acestia se spala in mai multe ape si se scurg. Intr-o oala mare se pune

5 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Platou cu fructe de mare

Platou cu fructe de mare

Preparare: am adaptat aceasta reteta dupa o reteta gasita pe net pentru noix de St Jacques care era

10 voturi    5 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Cred ca e bun...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Cred ca e bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Macrou cu ciuperci