Fileurile de cod,se curata,se spala,se transeaza ,se lasa la scurs pe prosop de hartie,apoi se sareaza si se pipereaza.Trebuie lasat 30 de minute pt. a patrunde sarea si piperul.
Din faina de grau 70% si 30%faina de malai fina,punandu-se apa foarte rece, se face un aluat subtire in care se pune putina sare.
In tigaia incinsa se pune putin ulei si fileul de peste se da prin faina de grau si pe urma prin aluatul facut,se prajeste bine pe ambele parti.
Garnitura
Ceapa taiata fidelute se pune in tigaia cu ulei,se pune si ardeii taiat fidelute,se acopera cu un capac etans,se las pana sunt aproape partunse,se adauga rosiile descojite taiate rondele,se potriveste de sare si se mai lasa pana ce rosiile i-si lasa sucul.
Din usturoiul zdrobit bine si frecat cu ulei se face un mujdei,in care la final se pune putin otet.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii