Pune 1 litru de apa la fiert cu o lingurita cu delikat si, cand fierbe apa, pune codul curatat si lasa-l 3-5 minute sa clocoteasca, apoi strecoara-l. Intr-o tigaie pune putin ulei si ceapa curatata si taiata solzisori. Cand devine sticloasa, scoate-o pe o farfurie. Intr-o cratita, topeste untul, adauga faina si amesteca repede, apoi strecoara-l. Intr-o cratita, topeste untul, adauga verdeata tocata marunt. Pune pestele taiat felii si portionat pe o farfurie si putina ceapa calita. Peste ele toarna sosul alb.
Pentru mai multa savoare, poti adauga in sosul alb si cativa catei de usturoi pasati si eventual un pic de zeama de lamaie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii