autor:

» » Mancaruri cu peste

COD IN SOS ALB

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
1 kg cod, 200g smantana, 20 g unt, 1 lingurita cu faina, 1 ceapa, 1 legatura de marar, 1 legatura de patrunjel, 1 lingurita cu delikat, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Pune 1 litru de apa la fiert cu o lingurita cu delikat si, cand fierbe apa, pune codul curatat si lasa-l 3-5 minute sa clocoteasca, apoi strecoara-l. Intr-o tigaie pune putin ulei si ceapa curatata si taiata solzisori. Cand devine sticloasa, scoate-o pe o farfurie. Intr-o cratita, topeste untul, adauga faina si amesteca repede, apoi strecoara-l. Intr-o cratita, topeste untul, adauga verdeata tocata marunt. Pune pestele taiat felii si portionat pe o farfurie si putina ceapa calita. Peste ele toarna sosul alb.
Pentru mai multa savoare, poti adauga in sosul alb si cativa catei de usturoi pasati si eventual un pic de zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "COD IN SOS ALB" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cod
  • 200g smantana
  • 20 g unt
  • 1 lingurita cu faina
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingurita cu delikat
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Somon prajit cu salata