Pune 1 litru de apa la fiert cu o lingurita cu delikat si, cand fierbe apa, pune codul curatat si lasa-l 3-5 minute sa clocoteasca, apoi strecoara-l. Intr-o tigaie pune putin ulei si ceapa curatata si taiata solzisori. Cand devine sticloasa, scoate-o pe o farfurie. Intr-o cratita, topeste untul, adauga faina si amesteca repede, apoi strecoara-l. Intr-o cratita, topeste untul, adauga verdeata tocata marunt. Pune pestele taiat felii si portionat pe o farfurie si putina ceapa calita. Peste ele toarna sosul alb.
Pentru mai multa savoare, poti adauga in sosul alb si cativa catei de usturoi pasati si eventual un pic de zeama de lamaie.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii