autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

COD IN SOS ALB

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
1 kg cod, 200g smantana, 20 g unt, 1 lingurita cu faina, 1 ceapa, 1 legatura de marar, 1 legatura de patrunjel, 1 lingurita cu delikat, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Pune 1 litru de apa la fiert cu o lingurita cu delikat si, cand fierbe apa, pune codul curatat si lasa-l 3-5 minute sa clocoteasca, apoi strecoara-l. Intr-o tigaie pune putin ulei si ceapa curatata si taiata solzisori. Cand devine sticloasa, scoate-o pe o farfurie. Intr-o cratita, topeste untul, adauga faina si amesteca repede, apoi strecoara-l. Intr-o cratita, topeste untul, adauga verdeata tocata marunt. Pune pestele taiat felii si portionat pe o farfurie si putina ceapa calita. Peste ele toarna sosul alb.
Pentru mai multa savoare, poti adauga in sosul alb si cativa catei de usturoi pasati si eventual un pic de zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "COD IN SOS ALB" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de rechin cu legume

File de rechin cu legume

Am pus la prajit fileu-rile de rechin condimentate cu putina sare si condimente pentru peste. Legumele

2 voturi    1 comentariu
35 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor

Peste la cuptor

Pestii intregi, curatati si spalati se pun intr-o tava al carei fund se acopera cu apa. Se presara

4 voturi    11 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cod
  • 200g smantana
  • 20 g unt
  • 1 lingurita cu faina
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 lingurita cu delikat
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste crocant