Fierbeti cartofii in apa sarata pana devin fragezi dar sa nu se rupa. Scurgeti si taiati felii groase.
Amestecati otetul, caperele si oregano cu 2 linguri jumatate de ulei. Asezonati si amestecati bine.
Turnati jumatate din dressing peste cartofi, amestecati cu grija apoi adaugati ceapa rosie.
Incalziti cuptorul la 200 de grade/6. Puneti rosiile intr-o tava, frecati-le cu o lingura de ulei, sare si piper si coaceti-le pentru 5 minute pana incep sa li se desprinda coaja.
Stergeti pestele cu un servet de bucatarie, asezonati si adaugati-l in tava. Puneti deasupra un sfert din zeama de lamaie si toata coaja de lamaie. Turnati o lingura de ulei deasupra si lasati 8-10 minute la cuptor.
Intr-o farfurie incalzita, puneti felii de cartofi cu sos, deasupra puneti pestele apoi decorati cu rosii, sos de capere si zeama de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii