După ce coca s-a pregătit, se întinde pe o planşetă presărată cu făină o foaie subţire care se taie în pătrate de 5-6 cm sau se decupează discuri cu un pahar. În mijlocul acestora se pune umplutura de varză călită care se prepară în felul următor: se taie varza cât se poate de subţire, după ce s-au scos în prealabil fibrele groase, se stoarce bine şi se căleşte până se înmoaie. Se adaugă jumătate din ceapa călită în ulei, piper, sare după gust, şi se umplu cu varză pătratele tăiate din foaia de colţunaşi, se lipesc colţurile bine strânse şi se pun la fiert. Se servesc ca un fel de mâncare, presărate cu ceapă călită în ulei.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii