Reteta postata pe: 01 iunie 2005
Ingrediente
½ varză murată, 200 ml ulei, 200 g ceapă, sare, piper pisat şi cocă pentru colţunaşi ( 400 g făină, 1 ou),
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
După ce coca s-a pregătit, se întinde pe o planşetă presărată cu făină o foaie subţire care se taie în pătrate de 5-6 cm sau se decupează discuri cu un pahar. În mijlocul acestora se pune umplutura de varză călită care se prepară în felul următor: se taie varza cât se poate de subţire, după ce s-au scos în prealabil fibrele groase, se stoarce bine şi se căleşte până se înmoaie. Se adaugă jumătate din ceapa călită în ulei, piper, sare după gust, şi se umplu cu varză pătratele tăiate din foaia de colţunaşi, se lipesc colţurile bine strânse şi se pun la fiert. Se servesc ca un fel de mâncare, presărate cu ceapă călită în ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "
Colţunaşi umpluţi cu varză călită" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010
Super !