Intr-un castron se amesteca faina cu drojdie si se adauga laptele, zahrul tos, zaharul vanilat, unt, oua si sare. Se framinta , se acopera si se lasa sa creasca 30 min. Aluatul se imparte in 3 si se formeaza 3 rulouri care se impletesc intr-o coada: aceasta se asaza sub forma de coronita pe o tava unsa. Se acopera si se lasa sa se mai lasa sa creasca 15-20 min. Se unge cu galbenusuri si se presara zaharul candel. Se coace 30 min la 200 grade C.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii