autor:

autor

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Coltunasi cu branza

    Reteta postata pe: 05 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 05 februarie 2014

Ingrediente
Aluat:, 1 cană făină integrală, 2 ouă, un vârf de cuțit cu sare, Se frământă un aluat moale, se întinde o foaie subțire și se lasă cam un sfert de oră să se usuce. Se taie pătrate., Umplutura:, 150g brânză de vaci, 1 ou, 1 lingură zahăr brut, răzătură de lămâie

Dificultate: Redusa Timp: nespecificat

2 voturi

Mod de preparare

Se pune câte o linguriță din umplutură în fiecare pătrat și se îndoaie aluatul, lipind marginile prin presare cu degetele sau cu o furculiță. Se pun colțunașii la fiert în apă clocotită cu puțină sare. Sunt gata când se ridică la suprafață. Se iau cu o spumieră, se scurg bine de apă și se dau la masă cu unt, miere și o cană de lapte bătut rece.

Descoperiti si alte retete delicioase pe blogul Mariana Kitchening.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Coltunasi cu branza sarata

Coltunasi cu branza sarata

Preparare aluat Se pune faina intr-un castron, se adauga ouale, un praf de sare si apa calduta. Se

4 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje
Coltunasi din aluat cu cartofi umpluti cu branza

Coltunasi din aluat cu cartofi umpluti cu branza

Fierbem cartofii cu tot cu coaja. Ii scoatem din apa in care au fiert si ii lasam sa se raceasca. Ii

24 voturi    2 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 22 februarie 2014

    inca n-am facut coltunasi cu faina integrala nu sant cam grei? ale tale sant foarte aspectoase/

Dificultate

Redusa

Timp

nespecificat

2 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 1 cană făină integrală
  • 2 ouă
  • un vârf de cuțit cu sare
  • Se frământă un aluat moale
  • se întinde o foaie subțire și se lasă cam un sfert de oră să se usuce. Se taie pătrate.
  • Umplutura:
  • 150g brânză de vaci
  • 1 ou
  • 1 lingură zahăr brut
  • răzătură de lămâie

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

inca n-am facut coltunasi cu faina integrala nu sant cam grei? ale tale sant foarte aspectoase/

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Chiftelute de post