Se pune câte o linguriță din umplutură în fiecare pătrat și se îndoaie aluatul, lipind marginile prin presare cu degetele sau cu o furculiță. Se pun colțunașii la fiert în apă clocotită cu puțină sare. Sunt gata când se ridică la suprafață. Se iau cu o spumieră, se scurg bine de apă și se dau la masă cu unt, miere și o cană de lapte bătut rece.
Descoperiti si alte retete delicioase pe blogul Mariana Kitchening.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii