Coltunasi cu branza

Coltunasi cu branza

Ingrediente

  • Aluat:
  • 1 cană făină integrală
  • 2 ouă
  • un vârf de cuțit cu sare
  • Se frământă un aluat moale, se întinde o foaie subțire și se lasă cam un sfert de oră să se usuce. Se taie pătrate.
  • Umplutura:
  • 150g brânză de vaci
  • 1 ou
  • 1 lingură zahăr brut
  • răzătură de lămâie

Mod de preparare

Se pune câte o linguriță din umplutură în fiecare pătrat și se îndoaie aluatul, lipind marginile prin presare cu degetele sau cu o furculiță. Se pun colțunașii la fiert în apă clocotită cu puțină sare. Sunt gata când se ridică la suprafață. Se iau cu o spumieră, se scurg bine de apă și se dau la masă cu unt, miere și o cană de lapte bătut rece.

Descoperiti si alte retete delicioase pe blogul Mariana Kitchening.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor