Coltunasi rumeniti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 50 gr cascaval ras
  • 3 oua
  • 300gr faina
  • 100gr smantana
  • 1 lingura unt
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Din faina, doua oua si sare, framanta un aluat apoi lasa-l sa se odihneasca.

Caleste o ceapa, adauga carnea taiata cubulete, sare, stropeste cu apa si lasa se se inabuse.

Intinde din aluat o foaie si taie patratele mai maricele, apoi pune in mijloc o lingura compozitie si cascaval.

Unge marginile cu albus si uneste-le. Fierbe coltunasii in apa cu sare apoi scurge i bine si asaza-i intr -o tava unsa cu unt.

Lasa-i la cuptor sa se rumeneasca putin dupa care serveste-i cu smantana si restul de ceapa calita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor