Din faina, doua oua si sare, framanta un aluat apoi lasa-l sa se odihneasca.
Caleste o ceapa, adauga carnea taiata cubulete, sare, stropeste cu apa si lasa se se inabuse.
Intinde din aluat o foaie si taie patratele mai maricele, apoi pune in mijloc o lingura compozitie si cascaval.
Unge marginile cu albus si uneste-le. Fierbe coltunasii in apa cu sare apoi scurge i bine si asaza-i intr -o tava unsa cu unt.
Lasa-i la cuptor sa se rumeneasca putin dupa care serveste-i cu smantana si restul de ceapa calita.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii