autor:

andreea

» » Aperitive

Coltunasi rumeniti

Autor: andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 iunie 2011

Ingrediente
1 piept de pui, 2 cepe, 50 gr cascaval ras, 3 oua, 300gr faina, 100gr smantana, 1 lingura unt, ulei, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din faina, doua oua si sare, framanta un aluat apoi lasa-l sa se odihneasca.

Caleste o ceapa, adauga carnea taiata cubulete, sare, stropeste cu apa si lasa se se inabuse.

Intinde din aluat o foaie si taie patratele mai maricele, apoi pune in mijloc o lingura compozitie si cascaval.

Unge marginile cu albus si uneste-le. Fierbe coltunasii in apa cu sare apoi scurge i bine si asaza-i intr -o tava unsa cu unt.

Lasa-i la cuptor sa se rumeneasca putin dupa care serveste-i cu smantana si restul de ceapa calita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi rumeniti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Puricei cu slaninuta gratinati

Puricei cu slaninuta gratinati

Puriceii se fierb 2-3 minute in apa cu sare, dupa care se scurg bine intr-o sita. .Separat se caleste

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Portofele cu ciuperci si carne

Portofele cu ciuperci si carne

Am luat cate o foaie, am stropit –o cu ulei si am indoit-o in doua, pe latime. Am adaugat putin

15 voturi    12 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 50 gr cascaval ras
  • 3 oua
  • 300gr faina
  • 100gr smantana
  • 1 lingura unt
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Plăcintă cu carne şi ciuperci