autor:

andreea

» » Aperitive

Coltunasi rumeniti

Autor: andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 iunie 2011

Ingrediente
1 piept de pui, 2 cepe, 50 gr cascaval ras, 3 oua, 300gr faina, 100gr smantana, 1 lingura unt, ulei, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din faina, doua oua si sare, framanta un aluat apoi lasa-l sa se odihneasca.
Caleste o ceapa, adauga carnea taiata cubulete, sare, stropeste cu apa si lasa se se inabuse.
Intinde din aluat o foaie si taie patratele mai maricele, apoi pune in mijloc o lingura compozitie si cascaval.
Unge marginile cu albus si uneste-le. Fierbe coltunasii in apa cu sare apoi scurge i bine si asaza-i intr -o tava unsa cu unt.
Lasa-i la cuptor sa se rumeneasca putin dupa care serveste-i cu smantana si restul de ceapa calita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi rumeniti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 50 gr cascaval ras
  • 3 oua
  • 300gr faina
  • 100gr smantana
  • 1 lingura unt
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu curcan (chec de carne)