Capsunele se curate de codite , se spala si se pun in borcane.
Se face un sirop din apa si cate 4 linguri de zahar la fiecare borcan, se da in clocot siropul si se toarna peste capsune, se inched borcanele si se sterilizeaza timp de 15 minute, din momentul in care clocoteste apa. Cand sunt gata, se da jos de pe foc , se acopera cu un prosop gros oala si se lasa sa se raceasca in apa in care a fiert.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii