Compot de cirese

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Compot de cirese

Ingrediente

  • cantitati pentru un borcan de 800gr
  • cirese cat sa umple borcanul 3/4
  • 3 lg de zahar
  • apa

Mod de preparare

Mod de preparare

ciresele spalate se pune in borcan se adauga zaharul se completeaza cu apa se capseaza se invelesc in hartie si se pune la fiert la bain marine 30 min din momentul in care apa in vas incepe sa fiarba.Se lasa sa se raceasca in vasul in care au fost fierte.

Mentiune

daca observati ca zaharul nu s-a topit dupa ce le-ati scos de la baine marine ...nu e nici o problema se va topi in timp

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise