Merele se cojesc si se taie in sferturi si se curata de simburi.
Prunele si caisele se pun intru-n vas cu apa calduta sa se moaie.
Intr-o oala potrivita se pun toate fructele si se adauga apa sa le acopere.Se pune la fiert cind incepe sa fiarba se adauga zahar si feli de lamaie.Se face foc mic si se lasa sa fiarba 30 de minute sau cind merele se ridica la suprafata.Se gusta sosul daca mai trebuie zahar se poate adauga. Nu trebuie de uitat ca fructele uscate au zaharul lor.Compotul este bun si pentru diabetici trebuie de fiert fara zahar si cind este gata se poate adauga zaharina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii