condiment de masa

Timp pregatire
1440 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • patrunjel verde 10 legaturi
  • marar verde 10 legaturi
  • leustean 10 legaturi
  • cimbru 2 fire
  • boia de ardei 50 g
  • piper 20 g.

Mod de preparare

Se aleg frunzele de patrunjel, marar, leustean, se spala si se usuca bine la soare intre doua coli de hartie ca sa ramana verzi si sa-si pastreze aroma. Firele de cimbru se usuca direct la soare. Dupa ce s-au uscat bine, se sfarama intre palme, se cerne printr-o sita deasa, se amesteca cu boia si piper pisat.

Se pastreaza in cutii bine inchise.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise