autor:

nicoleta lacatus

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

condiment de masa

Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
patrunjel verde 10 legaturi,marar verde 10 legaturi,leustean 10 legaturi,cimbru 2 fire,boia de ardei 50 g,piper 20 g.

Dificultate: Medie Timp: 24h

1 vot

Mod de preparare

Se aleg frunzele de patrunjel, marar, leustean, se spala si se usuca bine la soare intre doua coli de hartie ca sa ramana verzi si sa-si pastreze aroma. Firele de cimbru se usuca direct la soare. Dupa ce s-au uscat bine, se sfarama intre palme, se cerne printr-o sita deasa, se amesteca cu boia si piper pisat.

Se pastreaza in cutii bine inchise.
Daca ti-a placut reteta noastra "condiment de masa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei pane gustosi

Dovlecei pane gustosi

Se sparg 2 oua si se bat intr-un castron.Se toarna faina intr-o farfurie.Se taie 2 dovlecei in felii

3 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole cu smantana

Fasole cu smantana

1. Rumenim costita intr-o tigaie non-aderenta. 2. Calim legumele impreuna cu costita rumena.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

24h

1 vot

Ingrediente

  • patrunjel verde 10 legaturi,marar verde 10 legaturi,leustean 10 legaturi,cimbru 2 fire,boia de ardei 50 g,piper 20 g.

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta lacatus
gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede

22 voturi    10 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
ciorba de salata verde

ciorba de salata verde

salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se

1 vot    1 comentariu
25 min
Borsuri si Ciorbe
Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Carnea se taie bucati si se opareste. Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si

10 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Cartofi crestati, la cuptor