Spalam pulpele de rata si le asezam in vasul slow cooker-ului Crock-Pot. Rata mea a fost mare si grasa asadar am taiat pulpele in doua.
Condimentam cu sare si piper si garnisim cu cimbru proaspat.
Setam slow cooker-ul la temperatura slow pentru 6 ore. Intre timp va puteti vedea linistiti de treburi, puteti chiar pleca la cumparaturi. Dupa 6 ore confitul nostru este gata, gustos, fraged, suculent, fie il consumat imediat fie puneti carnea intr-un borcan si turnati untura peste ea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii