autor:

Fara foto

» » Salate

Conopida "art nouveau"

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
1 conopida mijlocie, 1 ceasca cu lastari de lucerna, 2 linguri seminte verzi de dovleac, 24 jumatati de caise uscate (lasate 12 ore la inmuiat), 2 linguri ulei de nuca sau 3 linguri smantana, piper macinat mare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Din caisele inmuiate si ulei se prepara un piure. Se rade conopida si se portioneaza in niste castroane mici. Se pune lucerna deasupra conopidei. Se decoreaza sosul cu semintele de dovleac si se serveste separat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida "art nouveau"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de morcovi

Salata de morcovi

Se curata si se spala bine morcovii, apoi se dau pe razatoarea mare. Se adauga ulei si otet dupa

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci
Salata greceasca

Salata greceasca

Salata se spala se curata si se taie fisii late de 2 cm. Ouale se fierb tare si se lasa la racit

12 voturi    4 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida mijlocie
  • 1 ceasca cu lastari de lucerna
  • 2 linguri seminte verzi de dovleac
  • 24 jumatati de caise uscate (lasate 12 ore la inmuiat)
  • 2 linguri ulei de nuca sau 3 linguri smantana
  • piper macinat mare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata cu pui Salata cu pui

Spalam salata, o uscam bine si o taiem potrivit, clatim rosiile si le taiem in patru. Pentru aceasta salata, am folosit paste fundite

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
TELINA CU MAIONEZA