autor:

Fara foto

» » Salate

Conopida "art nouveau"

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
1 conopida mijlocie, 1 ceasca cu lastari de lucerna, 2 linguri seminte verzi de dovleac, 24 jumatati de caise uscate (lasate 12 ore la inmuiat), 2 linguri ulei de nuca sau 3 linguri smantana, piper macinat mare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Din caisele inmuiate si ulei se prepara un piure. Se rade conopida si se portioneaza in niste castroane mici. Se pune lucerna deasupra conopidei. Se decoreaza sosul cu semintele de dovleac si se serveste separat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida "art nouveau"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata boeuf

Salata boeuf

Cantitatile le hotaraste fiecare. Se fierb carnea, cartofii si morcovii, se taie cubulete toate. Se

7 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Salate reci
Salata de vinete

Salata de vinete

Eu am folosit vinete ce am pus pe iarna din congelator, aproximativ 2 vinete copate.Le-am lasat sa

6 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida mijlocie
  • 1 ceasca cu lastari de lucerna
  • 2 linguri seminte verzi de dovleac
  • 24 jumatati de caise uscate (lasate 12 ore la inmuiat)
  • 2 linguri ulei de nuca sau 3 linguri smantana
  • piper macinat mare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata Tabouleh cu conopida Salata Tabouleh cu conopida

Desfacem conopida buchetele si o dam prin robotul cu lama in forma de S sa il maruntim putin, cam 2-3 secunde. Sa nu il maruntiti prea

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Guacamole-pasta de avocado Guacamole-pasta de avocado

Avocado trebuie sa fie moale ca sa-l putem desface. Il curatam de coaja si il punem pe ofarfurie mare care sa poata incapea totul. Taiem

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de surimi cu sos rosu