autor:

diana paula

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2008

Ingrediente
1 conopida mijlocie ca marime,ciperci proaspete 1/2KG,lapte 75ml,unt 150gr.,2 catei de usturoi, lingura(supa)de faina,2 oua,samantana si pezmet

Dificultate: Medie Timp: 40 min

17 voturi

Mod de preparare

Se desface conopida in buchetzele si se fierbe 5 minute in apa cu sare. Se scoate conopida din apa, se aseaza in tava sau vasa de sticla termorezistent, se curata ciupercile proaspete de coaja si se taie felii, se aseaza peste conopida. Se presara sare. Din lapte, unt si faina se face un sos (pe aragaz), cand se ingrosa sosul se piseaza usturoiul, se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma, sare, piper si smantana. Acest sos se toarna peste conopida cu ciuperci din tava si deasupra se presara pesmet (si cascaval). Se da la cuptor pana se rumeneste pesmetul (si cascavalul).
Se desface conopida in buchetzele si se fierbe 5 minute in apa cu sare. Se scoate conopida din apa, se aseaza in tava sau vasa de sticla termorezisten
Daca ti-a placut reteta noastra "CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida cu ciuperci la cuptor

Conopida cu ciuperci la cuptor

Punem apa cu sare la fiert, iar cand clocoteste adaugam 4 oua si stingem focul. Lasam ouale in apa

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor

Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor

Am taiat ciupercile felii, le-am calit cu usturoiul si ceapa verde tocata marunt in putin ulei de

53 voturi    17 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2013

    super!!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

  • Otilia-Iulia Uilacan

    Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 15 martie 2009

    Mi-ai dat o idee buna.Mersi.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida mijlocie ca marime,ciperci proaspete 1/2KG,lapte 75ml,unt 150gr.,2 catei de usturoi, lingura(supa)de faina,2 oua,samantana si pezmet

Raporteaza reteta

Retete
de diana paula
Figaro

Figaro

blat 1:se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat ca de paine care se intinde cu sucitorul

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri
Biscuiti cu bezea

Biscuiti cu bezea

blatul :Sr freaca untul cu 8 linguri de zahar,se incorporeaza galbenusurile unul cate unul si biscuitii

4 voturi    5 comentarii
45 min
Prajituri
Conopida pane

Conopida pane

Conopida se desface buchetele, nu pea mici,si se dau un clocot(se oparasc mai mult)in apa cu sare.

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive

COSTEO (Chef de cuisine)

super!!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de stevie, macris si zeama de sunca Ciorba de stevie, macris si zeama de sunca

Punem sunca la fiert, in apa cu ingredientele mai sus mentionate si o fierbem bine de tot, pina intra furculita in ea. Curatam morcovul,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Chiftele din fasole Chiftele din fasole

Fasolea se lasa din ajun, intr-un vas cu apa, pentru a fierbe usor. Fasolea se fierbe impreuna cu un pastarnac, morcov, o ceapa si o

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive