autor:

diana paula

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2008

Ingrediente
1 conopida mijlocie ca marime,ciperci proaspete 1/2KG,lapte 75ml,unt 150gr.,2 catei de usturoi, lingura(supa)de faina,2 oua,samantana si pezmet

Dificultate: Medie Timp: 40 min

18 voturi

Mod de preparare

Se desface conopida in buchetzele si se fierbe 5 minute in apa cu sare. Se scoate conopida din apa, se aseaza in tava sau vasa de sticla termorezistent, se curata ciupercile proaspete de coaja si se taie felii, se aseaza peste conopida. Se presara sare. Din lapte, unt si faina se face un sos (pe aragaz), cand se ingrosa sosul se piseaza usturoiul, se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma, sare, piper si smantana. Acest sos se toarna peste conopida cu ciuperci din tava si deasupra se presara pesmet (si cascaval). Se da la cuptor pana se rumeneste pesmetul (si cascavalul).
Daca ti-a placut reteta noastra "CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor

Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor

Am taiat ciupercile felii, le-am calit cu usturoiul si ceapa verde tocata marunt in putin ulei de

62 voturi    19 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Conopida cu ciuperci la cuptor

Conopida cu ciuperci la cuptor

Punem apa cu sare la fiert, iar cand clocoteste adaugam 4 oua si stingem focul. Lasam ouale in apa

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2013

    super!!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

  • Otilia-Iulia Uilacan

    Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 15 martie 2009

    Mi-ai dat o idee buna.Mersi.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida mijlocie ca marime,ciperci proaspete 1/2KG,lapte 75ml,unt 150gr.,2 catei de usturoi, lingura(supa)de faina,2 oua,samantana si pezmet

Raporteaza reteta

Retete
de diana paula
Tocanita din pipote si inimi de pasare

Tocanita din pipote si inimi de pasare

Se spala bine maruntaiele, se pun la fiert vreo 2 ore sa scada bine apa cu sare, piper, untura. Dupa

5 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Tort cu crema  fiarta pe aburi

Tort cu crema fiarta pe aburi

Se bat albusurile cu 10 linguri de zahar, se adauga galbenusurile si faina si se coace cca. 20 min

28 voturi    4 comentarii
50 min
Torturi
baigli cu nuca

baigli cu nuca

Prepararea aluatului : La faina adaugam 1 praf de copt,400 gr untura , cele 3 oua, 20 gr drojdie,200

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

COSTEO (Chef de cuisine)

super!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Pachetele cu pui cu lamaie si cartofi noi cu patrunjel si unt