autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Conopida cu maioneza

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
o conopida, 300 g maioneza, 150 ml smantana, o legatura de marar, o legatura de patrujel, sare, 1 knorr grecesc

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Conopida se spala si se desface buchetele pe care le fierbeti si le lasati sa se raceasca si sa se scurga.

Amestecati intr-un vas maioneza cu smantana, potiviti cu sare, apoi o amestecati usor cu conopida, ca aceasta sa nu se desfaca in mici bucatele.

Pentru a da aroma adugati mararul taiat marunt si ornati cu frunzulite de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Conopida cu maioneza si usturoi

Conopida cu maioneza si usturoi

Inainte de toate pregatim conopida: ii rupem frunzele, taiem buchetelele de conopida si le spalam

28 voturi    10 comentarii
50 min
Salate de legume
Conopida cu maioneza

Conopida cu maioneza

Buna, ieftina, usor de gatit, prezenta pe mai toate mesele din piata, vedeta retetei de azi este

6 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • o conopida
  • 300 g maioneza
  • 150 ml smantana
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrujel
  • sare
  • 1 knorr grecesc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de tortelini si rosii cherry Salata de tortelini si rosii cherry

Punem 500 ml apa la fiert, iar cand clocoteste, adaugam tortelinii. Lasam la fiert aproximativ 3 minute (nu mai mult ca incep sa se

0 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Salata calda de dovlecei, rosii si branza Salata calda de dovlecei, rosii si branza

Curatam rosiile de codita, le spalam si apoi le stergem si le taiem felii subtiri. Usturoiul curatat il dam prin presa. Verdeturile

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Salata de ravioli cu branza si ton