autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Conopida cu maioneza

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
o conopida, 300 g maioneza, 150 ml smantana, o legatura de marar, o legatura de patrujel, sare, 1 knorr grecesc

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Conopida se spala si se desface buchetele pe care le fierbeti si le lasati sa se raceasca si sa se scurga.

Amestecati intr-un vas maioneza cu smantana, potiviti cu sare, apoi o amestecati usor cu conopida, ca aceasta sa nu se desfaca in mici bucatele.

Pentru a da aroma adugati mararul taiat marunt si ornati cu frunzulite de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de conopida cu maioneza

Salata de conopida cu maioneza

Se fierbe conopida(desfacute in bucati) Se amesteca cu maioneza si sare. Simplu, sanatos si bun!

6 voturi    8 comentarii
25 min
Salate reci
Conopida cu maioneza

Conopida cu maioneza

Buna, ieftina, usor de gatit, prezenta pe mai toate mesele din piata, vedeta retetei de azi este

6 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • o conopida
  • 300 g maioneza
  • 150 ml smantana
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrujel
  • sare
  • 1 knorr grecesc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata de toamna cu dovleac copt