autor:

burdulea maria elena

» » Salate

CONOPIDA CU MAIONEZA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
o conopida, maioneza, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierbe conopida spalata si desfacuta in buchetele. Se scurge de apa. Intre timp pregatim o maioneza(un galbenus fiert tare + un galbenus crud + putin mustar + ulei, in functie de cata maioneza vrem sa pregatim. Amestecam conopida cu maioneza, adaugam o ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici, potrivim de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "CONOPIDA CU MAIONEZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Conopida cu maioneza

Conopida cu maioneza

se curata conopida,se pala si se pune la fiert cu putina sare,se firb fasolele,se dau prin masina

8 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post
Conopida cu maioneza

Conopida cu maioneza

Buna, ieftina, usor de gatit, prezenta pe mai toate mesele din piata, vedeta retetei de azi este

6 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • ELYSABETH DAIAN

    ELYSABETH DAIAN (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2010

    Si eu pun usturoi in loc de ceapa, si o mancam alaturi de limba fiarta de vita. Este o mancare usoara si foarte gustoasa.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Aceasta este una din mancarurile mele preferate.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Sigur o voi gati. Voi folosi maioneza de post

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Sa sti ca poti sa adaugi si un catel sau doi de usturoi pe langa ceapa, eu fac si asa uneori.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Foarte buna.Am mancat la cineva cu usturoiin loc de capa. Merge.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

ELYSABETH DAIAN (Chef de cuisine)

Si eu pun usturoi in loc de ceapa, si o mancam alaturi de limba fiarta de vita. Este o mancare usoara si foarte gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata cu paste, piept de pui si porumb Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, după care se trec prin jet de apă rece și se pun la scurs într-o sită. Se

4 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de castraveti cu iaurt Salata de castraveti cu iaurt

E posibil ca multi sa nu cunoasca acesta salata delicioasa, care este usor de preparat si fara prea multe ingrediente. Se poate servi

1 vot    0 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata floarea soarelui