Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 29 mai 2009
Ingrediente
conopida, usturoi, ulei, mustar, galbenus de ou, apa, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se fierbe conopida in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se da prin razatoare, sa fie toacata. Se adauga maioneza si usturoi. Se poate adauga sare dupa gust. Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Inainte de toate pregatim conopida: ii rupem frunzele, taiem buchetelele de conopida si le spalam
38 voturi
14 comentarii
50 min
Se fierbe conopida(desfacute in bucati)
Se amesteca cu maioneza si sare.
Simplu, sanatos si bun!
6 voturi
8 comentarii
25 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate