conopida se curata ,se spala si se taie buchetele potrivite. se pune la fiert intr-un vas cu apa si o lingurita cu sare aproximativ 3 minute dupa ce apa clocoteste. sepatat se bat ouale cu smantana si se amesreca cu 150gr cascaval ras.se sareaza si pipereaza dupa gust. conopida se scoate intr-o sita si se lasa la scurs. se unge o cratita teflonata pe toti peretii cu unt,se aseaza conopida uniform,se adauga untul ramas printre ea si compozitia existenta. se da la cuptor 30 minute la 180 grade. se scoate si se rade peste ea cascavalul ramas si se presara mararul tocat. pofta buna (fracmin /bucatarul nebun).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii