autor:

Autor.Litvinchevici Madalin

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

conopida la cuptor

Autor: Autor.Litvinchevici Madalin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Autor.Litvinchevici Madalin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 septembrie 2010

Ingrediente
1 kg conopida, oua ,300ml smantana lichida,200gr cascaval,100 gr unt, alb dupa gust. 1/2 legatura marar.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

conopida se curata ,se spala si se taie buchetele potrivite. se pune la fiert intr-un vas cu apa si o lingurita cu sare aproximativ 3 minute dupa ce apa clocoteste. sepatat se bat ouale cu smantana si se amesreca cu 150gr cascaval ras.se sareaza si pipereaza dupa gust. conopida se scoate intr-o sita si se lasa la scurs. se unge o cratita teflonata pe toti peretii cu unt,se aseaza conopida uniform,se adauga untul ramas printre ea si compozitia existenta. se da la cuptor 30 minute la 180 grade. se scoate si se rade peste ea cascavalul ramas si se presara mararul tocat. pofta buna (fracmin /bucatarul nebun).
Daca ti-a placut reteta noastra "conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Conopida se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare(nu se fierbe de tot

17 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Conopida la cuptor, scaldata-n cascaval, este una dintre primele mancaruri pe care am invatat sa

21 voturi    12 comentarii
1h 5 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2012

    Cred ca e un deliciu! Salvez reteta.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2010

    Minunata.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg conopida, oua ,300ml smantana lichida,200gr cascaval,100 gr unt, alb dupa gust. 1/2 legatura marar.

Raporteaza reteta

Retete
de Autor.Litvinchevici Madalin
Deliciu

Deliciu

Muschiul se fasoneaza, se taie in doua parti egale si se bat cu ciocanul de snitele ,subtire. Se

2 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive cu carne
Crema de usturoi

Crema de usturoi

Albusul, usturoiul, sarea, otetul si gheata se blendeaza 1 minut dupa care, treptat, se adauga uleiul

7 voturi    2 comentarii
10 min
Sosuri
cartofi " gratin"

cartofi " gratin"

cartofii se spala si se taie semiluna. se fierb 5 minute si se pun la scurs.se face o campozitie

6 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive

Alexandrina (Chef de cuisine)

Cred ca e un deliciu! Salvez reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ghiveci de legume