autor:

mariana

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

conopida pane cu mujdei de usturoi

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2009

Ingrediente
- comopida, faina alba, sare, 2 oua, usturoi, zahar, otet

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Se fierbe conopida desfacuta buchetele in apa cu sare.Dupa ce a fiert se scoate pe o farfurie.Se raceste, se da prin faina alba si ouale baute cu sare.Se prajesc in ulei fierbinte.Din 5-6 catei de usturoi se face un mujdei de usturoi, la care se adauga putin ulei ca si la maioneza, iar la sfarsit apa, sare,zahar, otet dupa gust.Se aseaza comopida in acest sos si se serveste rece ca si garnitura la friptura.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "conopida pane cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
shaorma  de ciuperci

shaorma de ciuperci

Intai pregatim salata care se alatura la shaorma-taiem rosiile, castravetii si cei murati marunt

1 vot    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui rasol cu țușpais de dovlecei

Pui rasol cu țușpais de dovlecei

Acum este sezonul dovleceilor si sunt foarte gustosi in tot felul de combinatii: friganele, ghiveci,

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
ciolan cu fasole

ciolan cu fasole

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea - a doua zi

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tiramisu

Tiramisu

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare,

3 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Evantai de vinete ( à la Horia V.)