Copanele se spala bine cu apa. Se curata si se dau deoparte. Se curata usturoi si cate 2 catei se bag pe sub pielita de pui. Legumele (morcovii, cartofii, telina) se curata si se taie in bucati. Intr-o tava termorezistenta, se pun legumele, apoi, peste acestea, se adauga copanele. Se presara piper, sare si ardei iute. Se adauga bulionul diluat cu putina apa si inca putina apa, atata cat sa stea puiul.
Se incalzeste cuptorul. Se baga tava in cuptor, unde va sta pana ce se rumeneste, circa 1 ora, la foc mediu.
La final se decoreaza cu verdeata. Se poate servi cu o salata de cruditati. Se recomanda sa nu se consume pielita de pui, caci are grasimi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii