autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

copanele la cuptor

Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
1 kg de copanele, 0,5 kg morcov, 1 kg cartofi, 1 dovlecel, 2-3 cepe, 1-2 ardei gras, 3-4 rosii, 100 ml ulei de masline, 200 ml apa, condimente: sare, piper, patrunjel verde etc. dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

12 voturi

Mod de preparare

Se aseaza copanele in tava unsa cu ulei de masline, iar deaseupra se pun restul le legume, se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor timp de 15 - 20 de minute, dupa care se ridica folia si se mai tin in cuptor pina se rumenesc copanelele.
Daca ti-a placut reteta noastra "copanele la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor

Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor

Spalam copanelele cu apa rece, le crestam putin si le asezam intr-o tava unsa cu ulei. Condimentam

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pilaf la cuptor cu copanele

Pilaf la cuptor cu copanele

Am calit legumele in ulei. Cand s`au inmuiat, am adaugat si orezul spalat si scurs. Ciocanele le`am

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de copanele
  • 0,5 kg morcov
  • 1 kg cartofi
  • 1 dovlecel
  • 2-3 cepe
  • 1-2 ardei gras
  • 3-4 rosii
  • 100 ml ulei de masline
  • 200 ml apa
  • condimente: sare
  • piper
  • patrunjel verde etc. dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de adela aringhe
tort de fructe

tort de fructe

blatul: se prepara un pandispan care dupa racire se taie in 3 parti crema: gelatina se moaie in

6 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Miel cu legume