Copanele la gratar in sos de mustar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Copanele la gratar in sos de mustar

Ingrediente

  • 6 copanele de pui;
  • 2 linguri de mustar clasic;
  • 1 pahar vin alb;
  • soc de rosii;
  • amestec de condimente pentru gratar;
  • ulei;
  • miere;

Mod de preparare

Intr-un vas, se amesteca mustarul, mierea,sosul de rosii si condimentele.

Se ung bine copanelele cu sosul si se lasa la rece 30 minute.

Se incinge gratarul si se pune carnea lasand 10 minute pe ambele parţi.

În ultimele 10 minute, se ung din nou copanelele cu sos si se stropesc cu vin alb.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor