Reteta postata pe: 21 mai 2016
Ingrediente
6 copanele de pui, 2 linguri de mustar clasic, 1 pahar vin alb, soc de rosii, amestec de condimente pentru gratar, ulei, miere
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Intr-un vas, se amesteca mustarul, mierea,sosul de rosii si condimentele.
Se ung bine copanelele cu sosul si se lasa la rece 30 minute.
Se incinge gratarul si se pune carnea lasand 10 minute pe ambele parţi.
În ultimele 10 minute, se ung din nou copanelele cu sos si se stropesc cu vin alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele la gratar in sos de mustar" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete la gratar
Din toate ciupercile le alegem pe cele mai frumoase si taiem din ele, pe lung, cate 10-15 feliute
0 voturi
0 comentarii
30 min
Speli vanata,rosiile si deovlecelul,cureti ardeii grasi,ciupercile si cepele,apoi tai vanata si dovlecelul
5 voturi
2 comentarii
2h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate