Copanele la gratar in sos de mustar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Copanele la gratar in sos de mustar

Ingrediente

  • 6 copanele de pui;
  • 2 linguri de mustar clasic;
  • 1 pahar vin alb;
  • soc de rosii;
  • amestec de condimente pentru gratar;
  • ulei;
  • miere;

Mod de preparare

Intr-un vas, se amesteca mustarul, mierea,sosul de rosii si condimentele.

Se ung bine copanelele cu sosul si se lasa la rece 30 minute.

Se incinge gratarul si se pune carnea lasand 10 minute pe ambele parţi.

În ultimele 10 minute, se ung din nou copanelele cu sos si se stropesc cu vin alb.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor