autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Mancaruri cu carne

Cordon bleu

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Ingrediente
4 felii carne de vita, 4 felii sunca, 4 felii cascaval afumat, sare, piper, 1 ou, faina, pesmet, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Se bate carnea de vita, se condimenteaza cu sare si piper
si se aseaza peste feliile de sunca si cascaval. Se ruleaza si se prind cu scobitoare. Se trec prin faina, ou , pesmet si se prajesc in ulei. Se servesc cu cartofi pai si salata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu de pui

Cordon bleu de pui

Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cordon Bleu

Cordon Bleu

Pieptul de pui se taie pe lung in felii potrivit de groase, dupa care se ia fiecare felie in parte

33 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • NADIA MARIA

    NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Foarte bun si gustos. Eu stiu ca "Cordon bleu" are si ciupeci. Nu ai incercat niciodata? incearca sa pui si ciuperci ( champinioane) din conserva si o sa vezi ce minunatie.

  • Niko Stan

    Niko Stan (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

    Eu obisnuiesc sa fac cu piept de pui.Delicios

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

    Reusita reteta...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

      Hmmmmmmmm ce bun e !!! Noua ne place foarte mult ...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

      E tare bun. Si eu prepar des

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 19 iulie 2008

      Foarte des prepar Cordon bleu,Cordon rouge, Cordon vert,chiar si Cordon Blanc-cu peste-, dar eu fac Cordon bleu din carne de porc.Tai bucatile de carne mai grosute, le bat putin cu batatorul de carne prin intermediul unei folii si le fac cate un buzunaras, unde pun sunca si cascavalul.Prind cu scobitori si apoi le fac pane.Daca se ruleaza , preparatul este o rulada si ,nicidecum ,Cordon bleu.Vekas Maria

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 4 felii carne de vita
  • 4 felii sunca
  • 4 felii cascaval afumat
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Ildiko Maria Molnos
Supa de ceapa cu cascaval

Supa de ceapa cu cascaval

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent

10 voturi    8 comentarii
25 min
Supe de legume
Medalioane mexicane

Medalioane mexicane

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Negresa clasica

Negresa clasica

Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful

275 voturi    43 comentarii
1h
Prajituri

NADIA MARIA (Chef de cuisine)

Foarte bun si gustos. Eu stiu ca "Cordon bleu" are si ciupeci. Nu ai incercat niciodata? incearca sa pui si ciuperci ( champinioane) din conserva si o sa vezi ce minunatie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fasole batuta cu parjoale