autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Cordon bleu

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2010

Ingrediente
-2 piepti de pui dezosati, -4 felii de sunca, -4 felii de cascaval, -2 oua, -2 linguri de faina, -2-3 linguri de pesmet, -oregano, -sare,piper, -ulei de palmier

Dificultate: Redusa Timp: 30h

13 voturi

Mod de preparare

Se spala,se lasa la scurs,se taie pe mijloc fiecare piept in parte si se bate usor cu ciocanul.Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper si oregano.Pe fiecare bucata de carne se pune cate o felie de sunca presata si cate o felie de cascaval.Se ruleaza iar fiecare rulou se prinde in scobitori sa nu se desfaca.Se trece apoi fiecare rulou prin faina, prin ouale batute si la sfarsit prin pesmet.Se pun la prajit in uleiul incins,intorcandu-se de pe o parte pe alta.Dupa ce au capatat o culoare aurie se scot pe un prosop absorbant de bucatarie.Se servesc calde alaturi de diverse garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cordon Bleu

Cordon Bleu

Se taie piepti de pui in felii ca de snitele,se bat apoi se pune o feliuta de cascaval si una,doua

158 voturi    15 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Cordon bleu

Cordon bleu

Felile de piept de pui au fost cam groase si drept urmare le-am batut cu ciocanul sa le mai subtiez

5 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

    Yummy, delicios! Vreau si eu!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Delicios ...

  • Fara foto

    maria mihalache , 01 aprilie 2010

    Ma bucur ca iti place Adina.

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Exceptional! Bravo!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Multumesc de vizita si comentariu, Mihaela 11. O zi buna!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Foarte fin si prezentare absolut eleganta!*****

    • Fara foto

      maria mihalache , 12 februarie 2010

      Multumesc de vizita, Vera.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

      ft buni si eu pregatesc in mod asemanator!

    • Fara foto

      maria mihalache , 08 februarie 2010

      Multumesc de vizita si comentariu draga Cami.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Nota 10,draga Medi ! Si eu fac,dar nu rol;mi-a placut mult ideea. Felicitari!

    • Fara foto

      maria mihalache , 02 februarie 2010

      Multumesc, doamna profesoara!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Dar comentariul meu unde ? Eu ştiu că l-am pus! Efoarte bun şi aspectos tot ce faci tu. Ce să mai zic de garnitura ingenioasă? Ai nota 10, eleva Medy!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Mmm ce bunatate!

    • Fara foto

      maria mihalache , 27 ianuarie 2010

      Alina-Ioana,multumesc de vizita si de vot.

    • Fara foto

      maria mihalache , 27 ianuarie 2010

      Nadia,ideea mi-a venit pe moment in timp ce pregateam masa.Multumesc de vizita!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      AI VOTUL MEU,ORIGINALA PREZENTAREA.

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

      Ce bine arata !!! Imi place tare mult cum ai pus garnitura de zarzavaturi , foarte ingenios.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30h

13 voturi

Ingrediente

  • -2 piepti de pui dezosati
  • -4 felii de sunca
  • -4 felii de cascaval
  • -2 oua
  • -2 linguri de faina
  • -2-3 linguri de pesmet
  • -oregano
  • -sare,piper
  • -ulei de palmier

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

Alexandrina (Chef de cuisine)

Yummy, delicios! Vreau si eu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri de pui cu sos de Sana şi hrean