autor:

Sidy

» » Fripturi

Cordon bleu crocant

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2013

Ingrediente
8 felii pulpa porc, 8 felii sunca, 200 g cascaval, 2 oua, 5 linguri faina, 5 linguri pesmet, 2 linguri malai, sare, piper, boia, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

13 voturi

Mod de preparare

Pregatim feliile de carne exact ca pentru snitele, adica le batem pentru a se fragezi , dupa care le condimentam cu sare si piper .
Feliem cascavalul si sunca cu o latime de 2 cm.
Suprapunem apoi feliile de sunca cu cele de cascaval, alternativ.
Pregatim fiecare cordon bleu, punand pe fiecare bucata de carne cate o gramajoara de cascaval cu sunca.Rulam cu grija fiecare cordon bleu ca pe sarmale si apoi il fixam cu scobitori ,daca este nevoie.
Tavalim fiecare rulou prin faina amestecata cu malai si o lingurita de boia, apoi il trecem prin ou batut si la sfarsit il acoperim complet cu pesmet.
Punem uleiul la incins si coacem rulourile bine , pe toate partile, la foc mic.
Servim alaturi de piure de cartofi si salata de ardei copti.
Pofta mare sa aveti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu crocant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Miel la cuptor

Miel la cuptor

Carnea se spala, se inlatura grasimea vizibila, se portioneaza, se sareaza si se pune intr-un vas

0 voturi    2 comentarii
30 min
Fripturi
Curcan cu oua Ochi de paun

Curcan cu oua Ochi de paun

Taiati si bateti pieptul de curcan, ca sa obtineti un dreptunghi de aproximativ 30 x 20 cm si condimentati,

12 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

13 voturi

Ingrediente

  • 8 felii pulpa porc
  • 8 felii sunca
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri pesmet
  • 2 linguri malai
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc cu mirodenii indiene si garnitura de orez