Se feliaza pieptul de pui in felii cat mai late si subtiri. Se presara pe ele sare, piper si daca vreti, mirodenii. Se pune pe ceva plat(ex:fund, masa) o felie si se aseaza in mijloc niste branza topita, apoi 1 cremvursti, apoi o felie de sunca. Se face un fel de rulou si se infige o scobitoare pt. a tine bine umplutura inauntru. Se incinge tigaia, iar intre timp, faceti din pesmet si un ou o pasta. Se tavaleste ruloul prin pesmet si se aseaza in tigaie. Se repeta procedeul si cu celelalte felii. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii