autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cordon Bleue- adaptat

Autor: stefana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 26 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stefana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 26 august 2009

Ingrediente
- 2 piepturi pui, - pesmet, - cativa cremvursti, - 1 ou, - scobitori, - sare, piper, - branza topita, - sunca

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de pui in felii cat mai late si subtiri. Se presara pe ele sare, piper si daca vreti, mirodenii. Se pune pe ceva plat(ex:fund, masa) o felie si se aseaza in mijloc niste branza topita, apoi 1 cremvursti, apoi o felie de sunca. Se face un fel de rulou si se infige o scobitoare pt. a tine bine umplutura inauntru. Se incinge tigaia, iar intre timp, faceti din pesmet si un ou o pasta. Se tavaleste ruloul prin pesmet si se aseaza in tigaie. Se repeta procedeul si cu celelalte felii. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleue- adaptat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui picant chinezesc

Pui picant chinezesc

Aripioarele de pui se taie in bucati mai mici, se sareaza, se stropesc cu cele 2 lingurite de sos

15 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Se taie ceapa si ardei marunt si se pun la calit, peste ele se adauga condimentele pentru sarmale

36 voturi    36 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • - 2 piepturi pui
  • - pesmet
  • - cativa cremvursti
  • - 1 ou
  • - scobitori
  • - sare
  • piper
  • - branza topita
  • - sunca

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Creier pane