autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cordon Bleue- adaptat

Autor: stefana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 26 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stefana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 26 august 2009

Ingrediente
- 2 piepturi pui, - pesmet, - cativa cremvursti, - 1 ou, - scobitori, - sare, piper, - branza topita, - sunca

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de pui in felii cat mai late si subtiri. Se presara pe ele sare, piper si daca vreti, mirodenii. Se pune pe ceva plat(ex:fund, masa) o felie si se aseaza in mijloc niste branza topita, apoi 1 cremvursti, apoi o felie de sunca. Se face un fel de rulou si se infige o scobitoare pt. a tine bine umplutura inauntru. Se incinge tigaia, iar intre timp, faceti din pesmet si un ou o pasta. Se tavaleste ruloul prin pesmet si se aseaza in tigaie. Se repeta procedeul si cu celelalte felii. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleue- adaptat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei si Dovlecei Umpluti

Ardei si Dovlecei Umpluti

1-Se taie la fiecare ardei capacelele, se spala ardeii, se curata de seminte si se lasa sa se scurga

17 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu mazãre în sos de Brandy

Pui cu mazãre în sos de Brandy

1)Carnea de pui, baconul si cârnatul feliat se prãjesc în foate putin ulei de mãsline. Oricum

1 vot    2 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • - 2 piepturi pui
  • - pesmet
  • - cativa cremvursti
  • - 1 ou
  • - scobitori
  • - sare
  • piper
  • - branza topita
  • - sunca

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Cartofi cu carnita