Se bate carnea cu ciocanul de snitele.Se pune o felie de carne,o felie sunca,o felie cascaval si iar o felie de carne.Se prind marginile cu scobitori,dar feliile din interior nu trebuie sa fie mai mari decat feliile de carne.Se sareaza si condimenteaza.Se trec prin faina,ou si pesmet,dupa care se pun la prajit,la foc mediu.Se scot pe un platou cu hartie absorbanta.Se poate servi cu ce doriti.Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii