Ingredientele se amestecă și se frământă bine. Coca obtinută o împărțim în șapte părți egale. Pe fiecare în parte le întindem obținem o foaie rotundă, cu diametrul cam de 20 cm pe care le tăiem cu cuțitul în întâi în două, apoi în patru și la urmă fiecare sfert în două.
În fiecare ”triunghi” obținut punem umplutura pe care o dorim: rahat tăiate bucățele, gem mai rigid sau amestecat cu nuci pisate. Apoi rulăm cornulețe începând de la baza triunghiului spre vârf.Le așezăm în tavă și dăm tava la cuptor deja încălzit la foc mijlociu.
Cornulețele se coc în 15-20 minute. Când le scoatem din cuptor, le tăvălim prin zahăr pudră amestecat cu zahărul vanilat.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii