Ingredientele se amestecă și se frământă bine. Coca obtinută o împărțim în șapte părți egale. Pe fiecare în parte le întindem obținem o foaie rotundă, cu diametrul cam de 20 cm pe care le tăiem cu cuțitul în întâi în două, apoi în patru și la urmă fiecare sfert în două.
În fiecare ”triunghi” obținut punem umplutura pe care o dorim: rahat tăiate bucățele, gem mai rigid sau amestecat cu nuci pisate. Apoi rulăm cornulețe începând de la baza triunghiului spre vârf.Le așezăm în tavă și dăm tava la cuptor deja încălzit la foc mijlociu.
Cornulețele se coc în 15-20 minute. Când le scoatem din cuptor, le tăvălim prin zahăr pudră amestecat cu zahărul vanilat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii