autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Cornulete cu susan

Autor: Cuciurean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cuciurean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Ingrediente
1kg faine, 0,5L lapte, 80g drogdie, ulei 200ml, sare 5g, zahar 10g, 1 galbenus de oua, seminte de susan

Dificultate: Medie Timp: 2h

22 voturi

Mod de preparare

In 0,5kg de faine punem sare si zahar, adaugam drogdie si punem peste lapte calduta, cu mana mestecam drogdie cu lapte si lasam in cald sa creasca 1 ora. Adaugam restu de faine mestecam si punem ulei in aluat, mestecam bine. Taem aluatu in 4 portii si din fie care portia in 2. Intindem aluatu pe masa in forma rotunda, nu prea suptire cam de 0,5mm cu o lingura de faine si taem ca pizza (treungii) si incidem din partea groasa in parteaascutita. Pun pe tava cornulet, cu pensula vopsim cu galbenus, punem peste seminte de susan. Punem in cuptor incalzit si lasam acolo 30-35 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Piroske cu cartofi

Piroske cu cartofi

Smintina se pune in vas se adauga bicarbonatul stins cu otet,sarea,zaharul si jumatate din cantitatea

38 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Minitarte cu prune

Minitarte cu prune

Tapetam formele mici de tarta cu aluat de foitaj,in interior punem cubulete de prune amestecate cu

0 voturi    1 comentariu
45 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cuciurean (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2009

    Poate sa fie si umplute cu crenvusti sau cu branza.

Dificultate

Medie

Timp

2h

22 voturi

Ingrediente

  • 1kg faine
  • 0,5L lapte
  • 80g drogdie
  • ulei 200ml
  • sare 5g
  • zahar 10g
  • 1 galbenus de oua
  • seminte de susan

Raporteaza reteta

Fara foto

Cuciurean (Chef de cuisine)

Poate sa fie si umplute cu crenvusti sau cu branza.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu fructe de padure