autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Cornulete cu susan

Autor: Cuciurean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cuciurean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Ingrediente
1kg faine, 0,5L lapte, 80g drogdie, ulei 200ml, sare 5g, zahar 10g, 1 galbenus de oua, seminte de susan

Dificultate: Medie Timp: 2h

22 voturi

Mod de preparare

In 0,5kg de faine punem sare si zahar, adaugam drogdie si punem peste lapte calduta, cu mana mestecam drogdie cu lapte si lasam in cald sa creasca 1 ora. Adaugam restu de faine mestecam si punem ulei in aluat, mestecam bine. Taem aluatu in 4 portii si din fie care portia in 2. Intindem aluatu pe masa in forma rotunda, nu prea suptire cam de 0,5mm cu o lingura de faine si taem ca pizza (treungii) si incidem din partea groasa in parteaascutita. Pun pe tava cornulet, cu pensula vopsim cu galbenus, punem peste seminte de susan. Punem in cuptor incalzit si lasam acolo 30-35 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Panini integrale

Panini integrale

Se amesteca cele 2 tipuri de faina;se dizolva drojdia in putina apa calda cu lingurita de zahar;se

3 voturi    4 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Pana se decongeleaza aluatul, putem prepara umplutura. Salamul se razuie pe razatoarea cu gauri mari,

3 voturi    11 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cuciurean (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2009

    Poate sa fie si umplute cu crenvusti sau cu branza.

Dificultate

Medie

Timp

2h

22 voturi

Ingrediente

  • 1kg faine
  • 0,5L lapte
  • 80g drogdie
  • ulei 200ml
  • sare 5g
  • zahar 10g
  • 1 galbenus de oua
  • seminte de susan

Raporteaza reteta

Fara foto

Cuciurean (Chef de cuisine)

Poate sa fie si umplute cu crenvusti sau cu branza.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu branza