Se face un aluat se framanta si se lasa la frigider timp de o ora.Portionam aluatul iar bucatile le intindem cu sucitorul.Taiem fasi de 1-1,5cm si le rulam(eu le rulez pe tulpina de porumb partea mai de sus care e mai subtire).Le dam la cuptor c-am 30 min si le lasam sa se raceasca.
Batem crema cu 250 ml de lapte rece(fiert) la care adaugam 4 linguri de zahar praf si gelatina diluata.Umplem cornuletele cu o seringa de ornat le asezam pe un platou si le pudram cu zahar.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii