Se face un aluat se framanta si se lasa la frigider timp de o ora.Portionam aluatul iar bucatile le intindem cu sucitorul.Taiem fasi de 1-1,5cm si le rulam(eu le rulez pe tulpina de porumb partea mai de sus care e mai subtire).Le dam la cuptor c-am 30 min si le lasam sa se raceasca.
Batem crema cu 250 ml de lapte rece(fiert) la care adaugam 4 linguri de zahar praf si gelatina diluata.Umplem cornuletele cu o seringa de ornat le asezam pe un platou si le pudram cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii