Ah...iubesc aceste cornuri pentru ca se fac extraordinar de repede si le poți umple cu ce ai prin casă, gem, branză, nutella.... Eu am ales să le umplu astăzi cu gem de prune..:)
Punem intr-un bol făina, zahărul, drojdia, iaurtul,ouăle, uleiul și la urmă laptele căldut. Frămintam aluatul aprox. 5 min pina devine un pic elastic si il lasăm la crescut la loc caldut cel putin o oră pină iși dublează volumul. Impărțim aluatul in 3 părți egale si apoi intindem foi rotunde (ca in imagine) și tăiem foaia in 8 părți egale. Punem pe fiecare parte o linguriță de gem pe care l-am amestecat cu cele 4 linguri de migdale in prealabil. Rulăm cele 8 cornuri. Le ungem cu ou bătut si presarăm un pic de zahăr. Le coacem aprox. 15 min la 180”C (cuptorul să fie incins in prealabil).
Spor la prajiturit si ginduri bune vă trimit :*

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii